Mitä ikinä kuljetat - kuljeta se turvallisesti Muuli-peräkärryllä!
Muuli ja Muuli Pro tarjoavat monipuolisen malliston suosittuja peräkärryjä ja venetrailereita kaikkeen kuljetukseen sekä lisävarusteita laidasta laitaan. Kaikki Muulit ovat kuumasinkittyjä ja kotimaisia laatutuotteita. Siksi ne kestävät vuosia ja kulkevat vakaasti sekä tasaisesti raskaastikin kuormattuina.
 
Tutustu Muuli-peräkärryjen mallistoon ja valitse omasi! 

 

Muuli -peräkärryt
Juncar Oy:n valmistamat Muuli-peräkärryt ovat laatutyötä pienintäkin yksityiskohtaa myöten ja ne syntyvät nykyaikaisimman teknologian sekä rautaisen ammattitaidon tuloksena. Juncar Oy on 40 vuoden kokemuksellaan Suomen suurin autoperäkärryjen valmistaja. 
Peräkärryjen valmistuksessa käytetään Rautaruukin kastamalla kuumasinkittyä teräslevyä, joka on erittäin tasalaatuista ja suojaa korroosiolta vaativissakin
olosuhteissa. Kuumasinkitty, kauttaaltaan tasalaatuinen pinnoite kestää vuosikymmeniä ilman lisäkäsittelyä.

Muuli Pro -peräkärryt
Juncar Oy:n valmistamat Muuli Pro -peräkärryt upotetaan hitsattuina teräsvalmiina runkoina sulaan 460°C:seen sinkkiin. Sinkkikylvyssä sula sinkki reagoi teräksen kanssa muodostaen niin kärryn ulkopuolisille kuin sisäpuolisillekin pinnoille ruosteelta hyvin suojaavan huoltovapaan sinkkipinnoitteen.

Muuli Prot valmistetaan edelleenkin suurimmaksi osaksi käsityönä. Juncar Oy:n yli 40 vuoden kokemus autoperäkärryjen valmistuksesta takaa kestävät ja laadukkaat tuotteet.